FAQS

Si, les inscripcions estan limitades a:

The Traka 360: 500 participants
The Traka 200: 500 participants
The Traka100: 500 participants
The Traka 50: 250 participants

La validació de bicicletes únicament és de 16 a 19 de divendres.

Si, però no ens fem responsables d’avaria mecànics en cursa i, per tant, no donarem prioritat a l’hora de fer assistència per avaria mecànica

Si, a totes les curses hi ha servei de guarda-roba a la mateixa zona de recollida de dorsals o check in

360K:
Si, en The Traka 360 oferim el servei de bossa de vida. Portem la bossa a: Zona alimentació 3 Pals
Es deixarà durant el Check-in de divendres de 16:00 a 19:00. La seva recollida serà diumenge a partir de les 13:00 a la zona d’arribada

200K:
Si, en The Traka 200 oferim servei de bossa de vida. Portem la bossa a: Zona d’alimentació 2 Pals
Es deixarà durant el Check-in de divendres de 16:00 a 19:00. La seva recollida serà diumenge a partir de les 13:00 a Camp de Mar.

100K: No, per The Traka 100 no oferim el servei de bossa de vida.

50K: No, per The Traka 100 no oferim el servei de bossa de vida.

Si, sempre i quan disposis de fotografia del DNI i targeta federativa o assegurança en cas d’haver marcat que se’n disposava

La zona de descans de Pals, és una sala tranquila amb parquet sense estarilla ni matalàs, si vols, pots portar el teu.

En cas de no fer la verificació de la bicicleta, podràs prendre la sortida igual, però en cas de avaria mecànica de la bicicleta no ens farem responsables i el participant haurà de tornar pel seu compte.

Esborra les galetes del navegador o obre el panell d’inscripcions des d’un altre ordinador o dispositiu mòbil.

Si disposes d’una assegurança, gestionada per federacions o empreses privades, que cobreixi accidents esportius, no cal que contractis l’assegurança de la cursa. Assegura’t que inclogui l’activitat de l’esdeveniment. Hauràs de presentar el document de l’assegurança durant l’entrega de dorsals, però serà la teva responsabilitat que compleixi tots els requisits. Si no disposes de cap assegurança, hauràs de contractar la de la cursa per cobrir totes les necessitats.

Entre 48 i 72 hores abans de l’esdeveniment rebreu un correu amb els tracks, el codi Komoot i la informació per descarregar-los. Tots els tracks publicats anteriorment són provisionals i no tenen validesa.

En el punt 4 del reglament està exposada la nostra política de cancel·lació.

Recomanem utilitzar neumàtics entre 40 mm i 42 mm. Els neumàtics Tundra o Touareg de Hutchinson són ideals per fer front al repte The Traka.

Pel que fa al desenvolupament de la bicicleta, dependrà del nivell físic del participant, creiem que amb 40 dents de plat i pinyonera de 9-42 és ideal.

No, la cursa transcorre per pistes de grava, trams d’asfalt i alguns corriols senzills.
Recomanem utilitzar neumàtics entre 40 mm i 42 mm. Els neumàtics Tundra o Touareg de Hutchinson són ideals per fer front al repte The Traka.

Les temperatures en aquesta època de l’any oscil·len entre els 15 i 25 graus, depenent si fa núvol o sol. En la zona nord del recorregut pot bufar tramuntana; hi ha vent 150 dies a l’any. No oblidis que el clima mediterrani és molt divers i canviant. Pot ser que hagis de fer front a pluja o vent.

Consulteu aquest vídeo de Pas Normal Studios per veure quina vestimenta és recomanda per The Traka.

No, cap dels recorreguts està marcat excepte els últims 3-4 km. Haureu d’utilitzar un sistema de navegació GPS per seguir el track de la cursa. En el cas de les curses MTB Singletrack seràn marcades.

Sí, s’ha de complir i respectar el codi de circulació. Els camins, les carreteres i els interiors dels pobles estan oberts al trànsit.

Girona disposa de varis parkings, examina be el mapa de localitzacions. La cursa no te parking exclusíu.